OKR software system

NOKRs - et dedikeret OKR management system

 

NOKRs er udviklet i Skandinavien af førende eksperter deraf navnet NOKRs, som står for Nordic OKR System.

Fordelene ved at anvende NOKRs og OKR-frameworket

Fordelene ved at anvende NOKRs til at implementere OKR-frameworket inkluderer forøget fokus, større gennemsigtighed og forbedret alignment. Management systemet hjælper virksomheder med at fokusere på det, der er vigtigst at opnå i forhold til organisationens overordnede vision og mål. Målene brydes kontinuerligt ned til delmål (OKR), som opnås ved at eksekvere fleksible handlingsplaner henover en række iterationer. Det sikrer, at alle virksomhedens medarbejdere bevæger sig i samme retning, mens de arbejder på at opnå de vigtigste mål.

NOKRs

Hvad er NOKRs?

NOKRs er et dedikeret softwaresystem leveret som en SaaS-løsning, der hjælper organisationer med at opnå og optimere alle de fordele, OKR frameworket giver.

   Med NOKRs og OKR-frameworket opnår man følgende:

 • Kommunikation
  Strategien bliver specifik og let forståelig for alle i virksomheden
 • Alignment
  Alle i virksomheden arbejder mod opnåelsen af de samme mål
 • Gennemsigtighed
  Der skabes gennemsigtighed i forhold til, hvem der arbejder på hvad i virksomheden
 • Agilitet
  Det strategiske arbejde evalueres løbende, så problemer løses hurtigt, og nye forbedringer implementeres
 • Fokus
  Man sikrer, at der både arbejdes på de strategiske mål, og på de daglige operationelle mål der er vigtigst for virksomheden

Ønsker du mere viden om OKR?

Hvis du ønsker mere information om OKR og hvad hvilke fordele du og din organisation kan få ved at benytte OKR i din virksomhed, kan du downloade vores E-bog, som er en kort introduktion, der let og forståeligt beskriver OKR-frameworket. Det er ikke en akademisk afhandling, med et hav af kildehenvisninger eller en ”gør det selv” instruktionsmanual. E-bogen er derimod tænkt som et mindre opslagsværk for alle, der interesserer sig for frameworket. Indholdet er baseret på Nikolaj´s egen research og praktiske erfaringer med at undervise i og implementere OKR-frameworket i virksomheder over hele verden. Fra store tech-giganter i Sillicon Valley med mere end 40.000 medarbejdere, til C25 virksomheder og SMV’er i Danmark. Forskellene mellem virksomhederne er mange og store, men det der er ens, er effekten af OKR-frameworket og de resultater, som teams og virksomheder har været i stand til at opnå på ganske kort tid.

Vores kunder

Hos Newmind arbejder vi med mange forskellige virksomheder i både den private og den offentlige sektor

Referencer
Newmind Salesforce
Newmind kunde
Nykredit Newmind
Nordea Newmind
Newmind Rigspolitiet
Scroll to Top