Aktuelle kurser

Aktuelle kurser & Certificeringer

Vi hjælper virksomheder og organisationer med udviklings-
og forandringsforløb med et skarpt fokus på strategi, vækst og digitalisering.

I vores arbejde inspireres vi af en lang række forskellige tilgange uden at være låst til én specifik. Fra Design Thinking, Agile og DevOps til adfærdsdesign og organisationspsykologi. Formålet er at hjælpe vores kunder til at træffe bedre strategiske beslutninger, så de kan levere mere værdi i et hurtigere flow, og skabe bedre oplevelser hos deres kunder.

Newmind´s udviklingsforløb tager altid afsæt i den nyeste forskning og de nyeste praktiske metoder og værktøjer. Og findes værktøjerne ikke, designer vi dem selv. En kombination af rådgivning og design vi kalder ”DesignerVisory”. Et afsæt der favner udviklingen af hele organisationen – både mennesker og processer.

Leading SAFe® 5.0

Lær at lede agile transformationer

På certificeringskurset Leading SAFe® lærer du at lede effektive agile transformationer, og bliver klædt på til at arbejde med  og lede skaleringen af agile processer i din organisation.

POPM® 5.0

Product Owner / Product Manager

På certificeringskurset lærer du, hvordan du som bindeled imellem kunden og de agile teams kan være med til at sikre hurtigere produktlevering i en bedre kvalitet med agile metoder og processer.

SAFe® Scrum Master 5.0

Varetag rollen som Scrum Master

På certificeringskurset får du en grundlæggende forståelse for rollen som Scrum Master i SAFe®, og hvordan du i samarbejdet med Agile teams anvender agile metoder og processer.

SAFe® for Teams 5.0

Agile teams i din virksomhed

Få de nødvendige færdigheder så du kan indgå som teammedlem i et Agilt team og lær, hvordan man arbejder effektivt sammen med andre teams - som SAFe® 5 Practitioner (SP).

OKR – practitioner

Lær at anvende OKR

Et populært management framework, der anvendes af virksomheder som Google, Linkedin, Facebook og Amazon til at implementere deres strategi og nå deres mål.

Agilt Lederskab

Virksomhedsuddannelse

På vores uddannelse i Agilt lederskab får du et overblik over de effektive principper, der gør det muligt, at navigere og eksekvere i en forandringsfyldt verden.

Vores kunder

Hos Newmind arbejder vi med mange forskellige virksomheder i både den private og den offentlige sektor

Referencer
Newmind Salesforce
Newmind kunde
Nykredit Newmind
Nordea Newmind
Newmind Rigspolitiet
Scroll til toppen