Gratis e-bog

Kom godt i gang med OKR

Silicon Valley’s foretrukne metode til at nå høje mål

Download denne gratis E-bog om OKR (Objectives & Key Results)

OKR står for Objective og Key Results, og er et populært management framework, der anvendes af virksomheder som Google, Linkedin, Facebook og Amazon til at implementere deres strategi og nå deres mål. OKR-metoden er særligt kendt for sin agilitet og for at skabe alignment, så alle i virksomheden arbejder sammen mod opnåelsen af de vigtigste mål.

Fordelene ved at anvende OKR-frameworket inkluderer forøget fokus, større gennemsigtighed og forbedret alignment. Frameworket hjælper virksomheder med at fokusere på det, der er vigtigst at opnå i forhold til organisationens overordnede vision og mål. Målene brydes kontinuerligt ned til delmål (OKR), som opnås ved at eksekvere fleksible handlingsplaner henover en række iterationer. Det sikrer, at alle virksomhedens medarbejdere bevæger sig i samme retning, mens de arbejder på at opnå de overordnede mål.

Tilmeld

Når du tilmelder dig vores nyhedsmail, vil du modtage en velkomstmail med et link hvor du kan downloade e-bogen helt gratis.
!
!

Gennemlæs venligst vores Persondatapolitik

Terms and Conditions checkbox is required.
Something went wrong. Please check your entries and try again.
OKR

Mere om e-bogen

Denne E-bog er en kort introduktion, der let og forståeligt beskriver OKR-frameworket. Det er ikke en akademisk afhandling, med et hav af kildehenvisninger eller en ”gør det selv” instruktionsmanual. E-bogen er derimod tænkt som et mindre opslagsværk for alle, der interesserer sig for frameworket. Indholdet er baseret på Nikolaj´s egen research og praktiske erfaringer med at undervise i og implementere OKR-frameworket i virksomheder over hele verden. Fra store tech-giganter i Silicon Valley med mere end 40.000 medarbejdere, til C25 virksomheder og SMV’er i Danmark. Forskellene mellem virksomhederne er mange og store, men det der er ens, er effekten af OKR-frameworket og de resultater, som teams og virksomheder har været i stand til at opnå på ganske kort tid.

Nikolaj Juul Jakobsen

Bogen er skrevet af

Nikolaj Juul Jakobsen

Uddannelser & Certificeringer

  • Tidligere 'Research associate',  Henley business school, UK
  • Master i Psykologi
  • Master of Science in Business and Management Research
  • Diploma/Ba, Leadership & Management
  • Diploma/Ba, Project Management
  • Implementing SAFe (SPC) & Agilist
  • Certified Scrum Master & DevOps
  • Leder af specialstyrke teams i Politiet
  • Politiets lederuddannelse

Vores kunder

Hos Newmind arbejder vi med mange forskellige virksomheder i både den private og den offentlige sektor

Referencer
Newmind Salesforce
Newmind kunde
Nykredit Newmind
Nordea Newmind
Newmind Rigspolitiet
Scroll to Top